Cautare

5490 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs albai" (4.02 secunde)
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Postul va fi ocupat, in urma sustinerii unui concurs, de un reprezentant al Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania. Inca nu se cunosc numele celor care vor participa la concurs, lista urmand sa fie facuta publica abia saptamana viitoare.
La concurs pot participa doar locuitorii Mangaliei, pe site-ul partidului urmand sa isi introduca datele de contact, precum si raspunsul la intrebarea "Cum a fost intitulata intalnirea tuturor profesorilor pensionari din orasul Mangalia, organizata de PSD la inceputul anului scolar?" Extragerea va avea loc pe 25 octombrie, la sediul partidului, iar castigatorul va fi anuntat telefonic cand va putea sa isi ridice premiul.
Cei care doresc sa se inscrie la concurs trebuie sa stie ca studiile superioare de lunga durata cu diploma de licenta sau adeverinta care sa ateste terminarea studiilor sunt obligatorii, la fel si cunostintele de limba straina de circulatie internationala, respectiv cele de operare PC.
Am avut un concurs de idei. ... Au trecut doi ani de la acel concurs de idei. I.P.: Nu ne arde deloc aceasta problema.
Da, cei mai multi sefi de vami au fost promovati prin numiri temporare, fara a da concurs (deci pe criterii clientelare) - a declarat si Gelu Diacon.
Acestia au pregatire economica si au ocupat posturile prin concurs. ... Au pregatire economica si au dat un concurs pentru ocuparea acelor posturi si isi fac treaba.
In urma votului secret de vineri, Biroul Permanent Judetean al PNL a decis ca Nicolae Giurgiteanu sa fie propus pentru a asigura functia de subprefect pana la organizarea unui concurs.
Autorii acestui veritabil Armaghedon sustin ca "in dispretul celor mai elementare norme de organizare, asa-zisul concurs a promovat, asa cum era si de asteptat, pilele:
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
Popescu Baleni, care a exprimat vii multumiri D-lui Caranfil, ministrul Aerului, care a dat concurs nelimitat pentru infiintarea aeroportului Calarasi si a destinat in acelasi timp un avion de pilotaj pentru Ialomita.
"Nu stiu ce s-a intamplat, dar am fost sesizata ca, in acea adresa, care este de fapt avizul pentru toate posturile care se vor scoate la concurs in 26 iunie, exista o apreciere cum ca, pentru locul de inspector clasa I, grad asistent, pentru activitatea de jurnalist, conditiile de participare nu sunt legale.
La inceputul anului 1991 a fost organizat un concurs national, cu scopul de a reconfigura zona Palatului Parlamentului. ... Pseudo-jurnalul Maine, editat pentru concurs de catre arhitectii Florin Biciusca si Dan Adrian, anunta rezultatele unui referendum national, conform caruia 85% din populatia Romaniei decisese ca edificiul este frumos.
"Teoretic, aceasta functie a devenit apolitica din acest an si ocupabila doar prin concurs. De aceea, nu vom ezita sa ne trimitem propriii oameni la acest concurs, mai ales ca avem si un fost prefect cu experienta", a spus Remetan.
Edilul a spus ca nu era vorba de un concurs, ci de o manifestare sportiva, astfel incit nu era nevoie de acea comisie. In schimb la Parchet exista acea cerere facuta de organizatori in care se arata ca e vorba de un concurs de viteza.
Acesta a mentionat ca sefa acestui departament, Elena Saia, si-a dat demisia si ca postul a fost scos la concurs. ... Si postul de director al Administratiei Domeniului Public a fost scos la concurs.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a precizat ca stadionul va primi bani inca din acest an, insa transformarea lui intr-un obiectiv profitabil se va face in urma unui concurs de idei. ... Vom lansa un concurs national si international de idei si proiectul castigator va merge intr-un parteneriat public-privat.
google-analytics.com